Cleaning

WELK TYPE INDUSTRIËLE REINIGING HEEFT U NODIG?

Industriële reiniging na brand of stopzetting

Een fabrieksgebouw, productiehal of serres weer operationeel maken na brand-, hagel-, of waterschade, het zijn werken die u best aan een industrieel reinigingsbedrijf uitbesteedt. Zo bent u niet alleen zeker dat de opkuis of ontruiming vlot verloopt, maar ook dat de veiligheidsvoorschriften tijdens de reinigingswerkzaamheden gerespecteerd worden.

Bij Aras Company beschikken we over de nodige ervaring, mankracht en expertise om dergelijke industriële reiniging ook voor grootschalige projecten vlot en veilig te laten verlopen.

We ontruimen bovendien niet enkel de gebouwen, we reinigen én herstellen. Zeker na brand kan bijvoorbeeld een stalen draagstructuur ernstige schade hebben opgelopen. Onze industriële schoonmakers zullen de nodige laswerken uitvoeren en vervolgens het staal ook stralen en behandelen tegen roest. Moet er ook nog wat industrieel schilderwerk uitgevoerd worden? Dat kan ook!

 

Fabriekshallen terug operationeel maken

Een ander type industriële reiniging waar we bij Aras Company regelmatig voor gecontacteerd worden, is het weer in dienst stellen van leegstaande fabrieksgebouwen. Onze industriële schoonmakers maken dan niet enkel de ruimte vrij, we behandelen ook hier de stalen constructies om ze duurzaam en onderhoudsvriendelijk te maken en herschilderen waar nodig.

 

Een professionele kuisfirma

Ook het onderhoud en reinigen van uw kantoorgebouwen en productieruimtes kan u aan ons toevertrouwen. Wij werken namelijk met verschillende vaste partners samen die ook uw wekelijkse poetsbeurten en zelfs de glazenwas professioneel voor u kunnen uitvoeren.

Heeft u industriële schoonmaak nodig of kan u wel zo’n professionele kuisfirma of ruitenwasser gebruiken? U hoeft ons enkel even te contacteren om een maatwerk en vrijblijvend prijsvoorstel te ontvangen.