Decoratieve schilderwerken

DEZE SCHILDER GAAT VERDER DAN U DENKT…

Wij werken niet alleen voor industriële bedrijven, maar ook bij u thuis

In de eerste plaats zijn we bij Aras Company vooral industrieel schilder. We schilderen en coaten dan ook vooral staalwerk en grotere constructies, maar u kan ons zeker ook als schilder inhuren voor uw gevel of interieur thuis of op kantoor in heel Belgie.

Ons schildersbedrijf heeft heel wat ervaren vlakschilders en pistoolschilders in dienst, die ook uw binnen- en buiten muren van een likje verf kunnen voorzien.

Bent u op zoek naar een schilder in je buurt die snel en fijn werk levert, dan zit u bij Aras Company zeker goed. U hoeft enkel even contact met ons op te nemen om een vrijblijvend prijsvoorstel te ontvangen.

Indien gewenst, kunnen wij meteen ook de geschikte verf voor uw muren leveren, maar wij voeren ook schilderwerken uit met verven die u elders aankoopt. In onze offertes staan beide prijzen alleszins duidelijk afzonderlijk vermeld.

 

U kan ook bij ons terecht voor schilderwerken na brand

De gevolgen van brand-, rook- en waterschade zijn niet te onderschatten. Herschilderen in kantoren, een woning of in een appartementsgebouw waar brand heeft uitgebroken, is ook geen snel en eenvoudig werk.

Bij Aras Company zijn we er gelukkig in gespecialiseerd om woningen en bedrijfsgebouwen op te ruimen en te reinigen na brand- en waterschade. U kan ons dus zeker inschakelen om uw uitgebrand gebouw te ontruimen, te reinigen én meteen te laten herschilderen.

Neem contact op en ontvang gratis en vrijblijvend een prijsvoorstel om uw woning of kantoorgebouw roetvrij te maken.

Zoekt u een ontruimer, schoonmaker en/of schilder voor industriële reiniging, dan hebben we ook professionele cleaning oplossingen.