Industrieel Schilderen

OP WIE REKENT U VOOR INDUSTRIËLE SCHILDERWERKEN

Wij voeren industriële schilderwerken uit mét garantie

In tegenstelling tot decoratieve schilderwerken is esthetiek bij industriële schilderwerken helemaal niet de voornaamste doelstelling. Het is de bescherming tegen corrosie die telt. Om een duurzame roestbescherming te garanderen, is precies vakwerk en expertise een absolute vereiste.

Bij het aanbrengen van een laagje beschermende verf of protective coating op staal komt namelijk heel wat techniciteit kijken. Vooraleer de industriële schilders van Aras Company aan de slag gaan, wordt er dus eerst heel wat research verricht en we werken ook enkel met protective coatings van topkwaliteit. Dat moet ook, want wij geven maar liefst 5 jaar garantie op onze schilderwerken!

 

Onze werkwijze

Bij aanvang van het project sturen we eerst een van onze inspecteurs en specialisten in anti-corrosieverf bij u langs. Zij bekijken het project in detail en zullen ook de technische specificaties voor het coaten opvragen. Wij coaten immers steeds volgens de veiligheidsinstructies en de specificaties die gelden in uw bedrijf!

In functie van deze informatie bepalen onze coating inspectors welke laagdiktes vereist zijn en welke anti-corrosie verf het best geschikt is voor uw toepassing. Deze keuze gaan we eerst uittesten op 1 à 2 m2 en pas wanneer de resultaten van de hechtingstest positief blijken, zullen onze industriële schilders en coaters de resterende oppervlakte coaten.

 

Geen project is te klein of te groot

U kan bij ons terecht voor kleine, maar ook voor hele grote industriële schilderwerken. Bij Aras Company hebben we namelijk ook ervaren pistoolschilders in huis om een egale toplaag over grote oppervlaktes te verzekeren.

Of had u enkel retouches nodig? Ook wanneer u niet alle stalen constructies opnieuw wil laten stralen, metalliseren en coaten maar slechts enkele beschadigde plekken wenst te herbekleden, kan u op ons rekenen. Wij voeren deze retouche coatings met de grootste zorg uit.

Wenst u meer informatie te ontvangen over industriële schilderwerken met weersbestendige en anti-corrosie coatings of zou u graag meteen een vrijblijvend prijsvoorstel ontvangen? Aarzel niet om ons te contacteren. Onze offertes zijn steeds vrijblijvend!