Inspectie

ONZE COATING INSPECTOR GAAT VOOR PERFECTIE!

Wat onze coating inspector voor uw project betekent

Perfectie bestaat niet, zegt men vaak, maar als het op corrosiebescherming aankomt, streven onze coating inspecteurs naar niet minder dan dat!

In elke fase van onze staalbehandelingen zal de coating inspector het geleverde werk namelijk opvolgen, analyseren en documenteren.  De coating inspecteur stuurt onze vakmannen voortdurend bij.

Bij het staalstralen wordt door de coating inspector niet alleen geverifieerd dat er geen tikkeltje roest meer overblijft, ook de ruwheid wordt getest. Na het stralen wordt bovendien ook nog een zouttest afgenomen vooraleer de straalwerken goedgekeurd kunnen worden en de verdere behandeling van het staal ingezet kan worden.

Bij het metalliseren en coaten wordt zowel tijdens als na de werken regelmatig gemeten of de laagdiktes voldoen aan de opgelegde specificaties. Onze industriële schilders houden bovendien een logboek bij waarbij de normen inzake warmte, vochtigheid en staaltemperatuur doorheen het hele proces worden genoteerd.

U mag dus gerust zijn dat uw staalbehandeling bij Aras Company helemaal volgens uw specificaties verloopt!

Onze inspecteurs beschikken uiteraard ook over de nodige VCA-attesten om de veiligheid tijdens de werken te garanderen. Moet u de deskundige uitvoering van uw staalbescherming nadien kunnen aantonen, dan kunnen wij u op aanvraag ook een uitvoerig en gedetailleerd rapport aanleveren.

Advies van een ervaren coating inspector nodig voor coatingwerken op uw site of in onderaanneming? Laat het ons weten. Wij bezorgen u snel een duidelijk prijsvoorstel op maat van uw project.

De certificats of achievement die onze coating inspecteurs verkregen voor hun werk op de E.ON Amrunbank West off-shore windmolenpark kan u hier bekijken.