Montage & Laswerken

WIJ VOEREN OOK LASWERKEN EN INDUSTRIËLE MONTAGE UIT!

Zo bespaart u extra tijd en kosten

Als er iets is dat we bij Aras Company te allen tijde willen vermijden, dan is het wel onnodig tijdverlies of een productiestop die langer duurt dan nodig. Net om die reden zijn we bijzonder flexibel en komen we snel en zelfs buiten de kantooruren ter plaatse om de nodige werken op uw site uit te voeren.

Ook meerdere vakmannen inschakelen, kan extra tijdverlies betekenen. Daarom kan u bij ons niet alleen terecht voor de staalbescherming, maar ook voor eventueel nodige laswerken en voor industriële montage.

 

First things first

Het is erg belangrijk dat eerst de nodige laswerken plaatsvinden alvorens we een stalen voorwerp gaan stralen. Ook de lasnaad moet namelijk volledig egaal gemaakt worden, zodat de duurzaamheid van de bescherming niet in het gedrang komt. Gelukkig hebben we Aras Company ervaren lassers in dienst die zowel fijne laswerken als grote lasprojecten aankunnen.

Zijn de laswerken en de staal behandeling afgelopen, dan monteren we de behandelde onderdelen weer zodat uw machines, infrastructuur en bouwwerken zo snel mogelijk weer operationeel zijn.

U hoeft dus geen externe partner te zoeken om bijvoorbeeld uw platform weer op jackets te plaatsen of om uw machineonderdelen weer te assembleren.

 

Enkel industrieel laswerk nodig?

Wij lassen niet enkel onderdelen die nadien gemetalliseerd of gecoat moeten worden. U kan onze lassers ook inschakelen voor andere lasprojecten! Wij komen bovendien in heel België en in de Europese buurlanden ter plaatse!

 

Meer weten over onze montage- en laswerkzaamheden? Vraag meer informatie of een vrijblijvend prijsvoorstel aan via ons contactformulier!