Renovatie

LIEFST EEN AANNEMER RENOVATIE MET ALL-ROUND EXPERTISE?

Uw renovatie is in goede handen

Bij Aras Company beschikken we over een uitgebreid team van vakmannen met elk een specifieke expertise. We hebben onder meer zandstralers, gyproc plaatsers, lassers, schilders en dakwerkers in dienst. Dat is vooral voor u erg handig, want u hoeft maar 1 aannemer te contacteren om meteen verschillende werkzaamheden tijdens de renovatie uit te laten voeren.

U mag ons gerust een all-round aannemer van verbouwingswerken noemen. Kijkt u maar eens wat wij als aannemer zoal voor uw renovatie kunnen betekenen

 

Gevelreiniging en gevelrenovatie

De gevel is het visitekaartje van uw huis of kantoor. Helaas wordt deze door het weer en het toenemende verkeer verontreinigd en dan is gevelreiniging zeker geen slecht idee.

Wanneer we de gevel zandstralen, worden alle onzuiverheden en eventuele verfresten verwijderd en ziet die er meteen een heel stuk frisser uit. Vervolgens kan u best meteen ook de gevel laten hydrofoberen. Deze beschermlaag stoot water en vuil lange tijd af en zorgt ervoor dat u die frisse look nog lang kan behouden.

Of wou u de gevel laten herschilderen? Voor elke van deze stappen voor gevelreiniging of gevelrenovatie kan u rekenen op Aras Company!

 

Gyproc laten plaatsen

Gyproc wanden plaatsen of bijvoorbeeld een zolderkamer isoleren en afwerken met gipsplaten, is snel gebeurd wanneer u onze vakmannen inschakelt. Zij voeren al uw interieur gyprocwerken piekfijn en naadloos uit!

 

Schilderwerken

Niet alleen voor de structurele renovatiewerken zit u goed bij deze aannemer renovatie , maar ook voor de afwerking. We hebben namelijk ook professionele schilders in huis die zowel uw binnenmuren als uw buitenmuren en gevel in de juiste kleur zetten.

 

Dakwerken

Op onze ervaren dakwerkers kan u rekenen om dakbekleding (pannen en leien) te leggen, dakgoten en regenpijpen te bevestigen en dringende dakherstellingen uit te voeren. Lekt de schouw? Ook voor herstelwerken en lood- en zinkwerken kan u uw aannemer renovatie contacteren.

Op zoek naar een aannemer renovatie? Wij komen gratis ter plaatse om uw verbouwplannen te bespreken en een vrijblijvend prijsvoorstel op maat uit te werken.