Stralen

STAAL STRALEN, EEN VAK APART!

Hoe we staal stralen

Staal stralen zorgt ervoor dat alle onzuiverheden van het oppervlak worden verwijderd. Dat zijn niet enkel de zichtbare onzuiverheden zoals roest en eventueel resterende verfresten, maar ook onzichtbare deeltjes zoals bijvoorbeeld walshuid. Deze verontreiniging treedt op tijdens het walsen van staalplaten op hoge temperatuur en moet eveneens verwijderd worden.

Door het staal te stralen verkrijgt het oppervlak ook net de juiste ruwheid om het staal verder te kunnen behandelen met metallisatie en coating.

Om een 100% zuiver en perfect egaal oppervlak te verkrijgen, is de keuze van de straaltechniek en het juiste straalmiddel bijzonder belangrijk. Bij Aras Company werken we met verschillende technieken en straalmiddelen om steeds de juiste aanpak voor uw straalwerk te garanderen.

 

Onze straaltechnieken

Machinaal stralen of handstralen?

Of we machinaal stralen of met de hand stralen en welk straalmiddel we zullen gebruiken, hangt vooral af van het te stralen object. Heeft het stalen voorwerp vele moeilijk bereikbare hoekjes en kantjes, dan is handstralen mogelijks de beste optie. Bij Aras Company hebben we alleszins professionele stralers in dienst voor wie geen straalwerk té complex is.

Wat stralen we en waar?

Bij ons kan u elk voorwerp in staal laten stralen, klein of groot. We komen bovendien ter plaatse om de grotere bouwwerken en constructies on site te stralen. Kleinere onderdelen stralen we bij u ter plaatse in een vrije loods of productiehal.

Onze mobiele straalploeg komt bovendien overal in België en elders in Europa ter plaatse!

Neem contact met ons op en ontvang binnen de week een duidelijk prijsvoorstel op maat van uw project.