Over ons

WAT U MOET WETEN OVER DEZE PAINTING CONTRACTOR

Een (h)echt familiebedrijf

Wanneer u Aras Company contacteert als painting contractor of painting inspecteur, dan moet u vooral niet schrikken als u berichten ontvangt van verschillende medewerkers met dezelfde familienaam. We zijn immers een familiebedrijf waar broers, zussen, nichten en neven dezelfde passie voor staal delen.

Het gespreksonderwerp aan tafel bij de familie Kökten? Inderdaad, de lopende projecten die het bedrijf als painting contractor op de planning heeft staan.

We geloven sterk in de kracht van persoonlijke communicatie en een vlotte werksfeer die zo typerend zijn voor een familiebedrijf, maar we hebben intussen ook een uitgebreid team vakmannen in dienst. Dit familiebedrijf kan dus zeker ook grote projecten probleemloos aan!

 

Wij nemen kwaliteit heel serieus

Bij Aras Company vinden we het erg belangrijk dat zowel de service, de uitvoering van de werken én het resultaat aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen. Wij nemen geen genoegen met half werk en willen trots kunnen terugkijken op elk project dat we als painting contractor mochten realiseren. Daarom nemen we de tijd om nauwkeurige coating inspecties uit te voeren voor tijdens en na de werken. En die aanpak loont!

We kunnen inmiddels complexe en prestigieuze projecten bij onze referenties opnemen en kunnen op verzoek ook certificats of achievement voorleggen om ons professionalisme en de onberispelijke resultaten aan te tonen.

Duidelijke taal

We kiezen er ook bewust voor om een duidelijke en transparante communicatie te voeren. Alleen door miscommunicatie en verwarring te vermijden, kunnen we immers onze kwaliteitsdoelstellingen behalen.

Die duidelijke taal mag u verwachten in elke communicatie met ons kantoor of op de werf, maar ook in onze offertes. Wij maken steeds een maatwerk prijsvoorstel waarin alle werken en materialen duidelijk, apart en transparant staan omschreven zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.

 

Service start voor ons bij een flexibele agenda

Flexibiliteit is ook een waarde waar we bij Aras Company veel belang aan hechten. Voor u als klant is het bijzonder belangrijk om uw plant niet langer stil te hoeven leggen dan nodig of om een bouwwerk zo snel mogelijk weer open te kunnen stellen voor het verkeer en daar stemmen wij onze planning graag op af.

We zijn niet alleen 24/7 bereikbaar, we werken indien nodig ook buiten de kantooruren om eventuele hinder tot een absoluut minimum te beperken. Dat doen we trouwens het hele jaar door want bij Aras Company zijn wettelijke feestdagen en uw sluitingsdagen nét de drukste dagen van het jaar!

Bent u op zoek naar een betrouwbare painting contractor dan beantwoorden wij met plezier uw vragen via het contactformulier.

Sluiten uw technische vaardigheden aan bij de diensten die wij aanbieden en lijkt werken voor ons bedrijf u wel iets? Neem dan zeker een kijkje bij onze vacatures! Aras Company is een sterk groeiend bedrijf en wij zoeken regelmatig stielmannen om ons team te versterken!